Кадър и видео Фейсбук/ Администрацията на президента Джо Байдън налага санкции

...
Кадър и видео Фейсбук/ Администрацията на президента Джо Байдън налага санкции
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Когато говорим за корупция, не означава да обвиниш някого, а да се опреш на върховенството на закона

Кадър и видео Фейсбук/ 

Администрацията на президента Джо Байдън постанова наказания на трима българи за присъединяване им в корупция в България. Това са Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков.

Това е вторият случай, при който на български жители се постанова сходна мярка след Андон Миталов, арбитър от Специализирания углавен съд, глобен при започване на февруари 2020 година за " сериозна корупция " от администрацията на президента Доналд Тръмп.

" Когато приказваме за корупция, не значи да обвиниш някого, а да се опреш на върховенството на закона ". Това съобщи американският посланик  на среща с български публицисти след оповестяването на  срещу шестима българи, измежду които Васил Божков и Делян Пеевски. На срещата участва и първият заместник-помощник секретар Пол Ахърн, който дава отговор за битка с финансирането на тероризма и финансовите закононарушения, предаде .

Ахърн е в България от понеделник. От сряда дружно с посланичката са имали срещи с представители на държавното управление, политически партии, с някогашни държавни чиновници, измежду които Бойко Борисов. Херо Мустафа добави, че предстоят още срещи с хора от държавното управление.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР